Nog een dag om je op te geven voor de Magnus BBQ op 27 juni

BBQGeef je uiterlijk dinsdag 23 juni om 16 uur op via info@magnusleidscherijn.nl

Het seizoen zit er alweer bijna op. Dat vieren we op vrijdag 27 juni met onze al bijna traditionele BBQ. Alle kinderen, ouders, broers en zussen en vrijwilligers zijn van harte welkom. Het wordt een geweldig feest op het plein van De Boomgaard. We beginnen om 18 uur. De laatste hamburgers verlaten de BBQ om 20.30 uur.

Geef door dat je komt

En wie je allemaal meeneemt naar het slot BBQ-feest! Je vader en moeder, broers, zussen en kleinere broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom. Je kunt je opgeven bij de BAR of mail naar info@magnusleidscherijn.nl .

De echte slager van De Meern gaat voor een leuke prijs weer van alles klaarmaken. Ook voor degenen die geen vlees eten: de vegaburgers en salades zijn heerlijk! Wanneer je komt, vragen wij een bijdrage van 3,50 euro p.p. (onder de 4 jaar gratis) en krijg je de vraag om iets specifieks mee te nemen. Van BBQ-saus tot hamburgerbroodje, van bier tot fristi. Maar er is nog meer te doen…

Voorbereiden op het slotfeest?

Wij zijn druk bezig met de voorbereiding van dit knalfeest. Maar jullie kunnen natuurlijk zelf ook alvast aan de slag thuis. En heb je zin om mee te helpen op de avond zelf, we kunnen altijd nog wel wat hulp gebruiken!

Aquarium

Hoeveel schaakstukken passen er in een aquarium? Op het slotfeest kan je het raden. Natuurlijk kan je het zelf thuis ook alvast proberen. Zorg dan wel dat je vis(sen) een veilig onderkomen hebben!

Wie is de snelste?

Wie zet het snelste alle 32 stukken op het schaakbord. Natuurlijk wel in de startpositie. Joey won vorig jaar. Hij kon het toen wel in ….. secondes! (vast een quizvraag). Maar nu hebben we ook een groot schaakbord. In hoeveel tijd kan je deze stukken goed zetten?

Magnus-Quiz

Duik de Magnus-site maar op en lees nog eens wat er allemaal het afgelopen jaar gebeurd is. Op de slotavond ligt weer een leuke quiz klaar! Uit alle goed ingevulde quizjes trekken we een winnaar.

Tot slot

Kunnen jouw ouders al schaken? Zo niet, ga ze het maar snel leren. Er is een echt generatie toernooi, waar je samen met je vader of moeder het tegen een clubgenootje met zijn vader of moeder opneemt!

En Oh ja

Vanwege het grote succes van vorig jaar zijn ook de springkussens weer aanwezig. Letten jullie allemaal wel op dat je er niet per ongeluk uitspringt!