‘Het had ook anders kunnen zijn…’ (Magnus D1 – Hoogland D5)

Met 2 auto’s, 4 spelers en 2 ouders zijn we op dinsdagavond afgereisd naar Amersfoort. Natuurlijk parkeerden we zoals altijd aan de verkeerde kant van het gebouw. Na een rustige avondwandeling konden alle jongens dan ook helemaal opgefrist achter het bord plaatsnemen. En de ouders aan de koffie en de thee.Het C-team van Hoogland speelde ook, dus het lokaal was al snel lekker opgewarmd.

Gelukkig wisten onze sterspelers het hoofd koel te houden en en nadat ze 5 tot 10 zetten hadden genoteerd barstte de strijd echt los. Verhit kwamen de jongens  al snel weer naar buiten: 4-0 gewonnen.

Na even lekker buiten gerend te hebben konden ze het kunstje nogmaals herhalen, weer 4-0, en voordat de verslaggeefster het doorhad werd er al een handtekening gezet op het wedstrijdformulier en konden we al weer naar huis.

Bij het afscheid werd de titelzin uitgesproken door een ouder van Hoogland, en dit konden wij gezien de uitslag van de vorige keer zeker beamen. In de auto terug de slimste mens, raad het geluid en raadsels opgelost. Het was weer beregezellig.

Op naar de volgende wedstrijd op 12 december!

(Annemiek)