Magnus D2 deelt punten met Leusden

Het 2e D-team van Magnus met Kasper, Ruben, Janne en Stijn heeft met Leusden de punten eerlijk gedeeld. De eerste wedstrijd werd met 3½-½ gewonnen. Helaas ging de 2e wedstrijd met 1-3 verloren. Dat was niet helemaal nodig. In de 2e wedstrijd werd 2 keer pat gezet in winnende stelling.

In de eerste wedstrijd pakten Kasper, Ruben, Janne het hele punt. Stijn zette helaas pat in gewonnen stelling.

In de 2e wedstrijd verloren Kasper en Ruben en pakten Janne en Stijn een half punt. Maar zoals gezegd beiden door pat in gewonnen stelling! Daar baalde Janne en Stijn wel van. Dat is altijd een gevaar als je zoveel beter bent dan je tegenstander. Wordt je wat slordig van en dan gebeurt dit zomaar.

Ook Ruben en Kasper waren minder scherp in de 2de ronde, zeiden ze. Hun tegenstanders hadden wel een meer gelijkwaardig niveau. Er zat dus minimaal een gelijk spel in.

Toch had iedereen goed zijn best gedaan, vond ik en hier leren ze ook weer wat van.

De terugreis was gezellig, dus alles was al weer vergeten. Op naar de volgende ronde!

Groetjes,
Richard

> Uitslagen en standen alle externe teams