Vervoer naar Vegtlust in Maarssen / laatste informatie

Zo gezellig was het vorig jaar!

Zo gezellig was het vorig jaar!

Beste kinderen en ouders. Morgen is het dan zo ver. We gaan met ruim 40 kinderen op bezoek bij Vegtlust in Maarssen.

De meeste kinderen gaan op eigen gelegenheid naar Maarssen. Er zijn echter een aantal kinderen die echt vervoer nodig hebben en gelukkig heel veel ouders die nog een plekje in de auto over hebben. Het moet dus lukken om er met zijn allen te komen!

Het lijkt ons handig als de ouders die een plekje zoeken, zelf contact opnemen met een van de chauffeurs. Maar denk je als ouder: die woont bij ons in de buurt, dan mag je natuurlijk ook contact opnemen om iemand op te pikken! Of om iemand aan het einde van de avond thuis te brengen.

> Overzicht van kinderen die vervoer nodig hebben en ouders die nog plaats in hun auto hebben (doc)

Ontvangst in Maarssen
Het uitwisselingsfeest vindt plaats in De Rientjes Mavo van 19.00 – 20.30 uur. Adres: Valkenkamp 551, 3607 MJ in Maarssen.

Om 18.45 gaan de deuren van de Rientjes Mavo open. Om 19.00 uur begint de opening van het uitwisselingsfeest. Om 20.30 is het feest weer afgelopen.

Inzet ouders
Een heel ouders aantal heeft zich aangemeld als vrijwilliger. Waarvoor dank! Het blijkt dat er maar 3 mensen nodig zijn tussen 19.00 en 20.30 uur: Twee personen om mee te helpen met de catering en 1 persoon als tafelleider. Daarnaast nemen we natuurlijk ook onze fotografe Monique mee, die een prachtig fotoverslag wil maken!

Contactpersonen
Vegtlust    Jelle van Luipen, 06-51829024
Vegtlust    Jolanda van Kollenburg, 06-48960156
Magnus    Anita , 06-12480118

Voor iedereen die helaas verhinderd is
Het bestuur van Magnus wenst iedereen
Leuke feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

> Schaakagenda kerstvakantie