Wie gaat er mee naar het TATA-schaaktoernooi in Wijk aan Zee?

location_wazOp zaterdag 10 januari gaan we weer op stap naar het TATA-schaaktoernooi in Wijk aan Zee. Aan het TATA-toernooi doen meer dan 600 schakers mee uit heel de wereld. In de hoogste groep spelen onder meer Carlsen, Caruana, Aronian en Giri. We hebben goede hoop dat we onze naamgever en wereldkampioen Magnus Carlsen een handje kunnen geven.

Je kunt alle Grootmeesters van heel dichtbij zien. Er wordt uitleg gegeven bij de partijen. Verder zijn er boekenstands en kun je natuurlijk schaken. Na afloop gaan we met zijn allen naar de McDonalds.

Ga je mee?
We doen net alsof het een gewoon schaaktoernooi is. Je kunt je tot en met dinsdag 6 januari aanmelden bij Annemiek. We verdelen de kinderen over de ouders die willen rijden.

We vertrekken rond 14 uur. Dan zijn we om 15 uur in Wijk aan Zee. Uiterlijk om 18 uur gaan we naar de McDonalds. Ik denk dat we – met een volle maag – om half 8 ‘s avonds thuis zijn.

> De website van het TATA-toernooi
> Verslag bezoek vorig jaar