Goede resultaten kinderen Magnus tijdens SGS-kampioenschappen

Kelvin (links) en Nils (toen ze nog jong(er) waren)

Kelvin (links) en Nils (toen ze nog jong(er) waren)

Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben 7 kinderen van Magnus meegedaan aan de persoonlijke kampioenschappen van de SGS in de leeftijdscategorie├źn B en D.

Santi pakte bij de meisjes de eerste plaats in de B-categorie (t/m 16 jaar). Kelvin werd met de mooie score van 8 uit 9 tweede bij de D (t/m 12 jaar). Hij mag daarom meedoen aan het NK in de D-categorie in mei van dit jaar. Nils werd gedeeld 6e in de D met 5,5 uit 9. Dat betekent dat hij met 4 andere kinderen een barrage mag spelen om de laatste NK-plek. Waarschijnlijk vindt deze barrage plaats op 7 februari. De prestatie van Nils is bijzonder knap omdat Nils nog E-speler is.

Maar ook Lucas (net als Nils E-speler), Mark en Tom (G!) (allen 4 punten) en Janne (3 punten) kunnen terugkijken naar een mooi maar soms ook vermoeiend weekeinde. 9 partijen van elk in totaal 1,5 uur, verdeeld over 2 dagen, is een flinke kluif.

> Uitslagen en eindstand A/B-categorie (naar website SGS)
> Uitslagen en eindstand D-categorie (naar website SGS)