Speel tegen een Grootmeester op zaterdag 23 mei

Roeland PruijssersA.s. zaterdag krijg je de kans tegen een echte Grootmeester te spelen. GM Roeland Pruijssers speelt dan simultaan in het Winkelcentrum Rokade (Doornburglaan 7), in de Schaakbuurt van Utrecht.

Van 12:00-16:00 uur zullen op en rondom het winkelcentrum tafels met schaakspellen opgesteld staan. Geïnteresseerde voorbijgangers kunnen achter de stukken plaatsnemen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Versla jij de Grootmeester?

Naast de simultaan zijn er diverse andere schaakactiviteiten.

Even voorstellen: IGM Roeland Pruijssers

Roeland Pruijssers is een 25-jarige Internationale Grootmeester (IGM) schaak, woonachtig in Utrecht. Sinds 2012 mag hij zich Internationaal Grootmeester schaak noemen. Op zijn CV zijn diverse jeugdtitels in verschillende leeftijdscategorieën te vinden. Ook bij de senioren heeft hij diverse successen behaald. Hieronder een gedeelde overwinning bij het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU) in 2013.

Begin juli neemt Roeland deel aan het Nederlands Kampioenschap schaken. Hij meet dan zijn krachten met zeven andere geplaatste grootmeesters om een jaar lang de titel van Nederlands kampioen te mogen voeren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie via pr@paulkeres.nl.