Magnus speelt tegen SC Utrecht!

DSC_0176Op 7 mei hebben diverse Magnuskinderen gespeeld tegen de volwassen schakers van Schaakclub Utrecht. Marc (vader van Lucas) schrijft over een geslaagde avond.

Het was een leuke avond die begon met een simultaan van 11 Magnus spelers tegen 3 SC Utrecht spelers. Daarna werd een 3-4-kamp snelschaken gespeeld, 10 minuten potjes. De Magnus spelers probeerden verwoed de 10 Utrechtspelers van het bord te slaan, en dat lukte best aardig!

DSC_0182De Utrechtschakers hebben nog nooit zoveel gepraat tijdens een wedstrijd en de Magnusschakers (met 1 schaakster) waren onder de indruk van de vele tips en trics die ze kregen van de Utrechtschakers (met 1 schaakster) die weer heel handig zijn voor de volgende keer! De ouders hadden ook veel lol, het was dus een mooie lente-schaak-avond!