Supergezellig toernooi voor groepen 3-4-5

Groene Alm 3 - 345-trn - 13 juni 2015 - web In Amsterdam kwamen gisteren ‘alle’ schakende kinderen van groepen 3-4-5 van de basisschool bij elkaar. Wie zij ook alweer dat schaken alleen maar voor oude en grijze mannen is? Het was een geweldige dag en de kinderen hebben een leuk toernooi meegemaakt.

Er deden ook veel Magnusspelers mee! De basisscholen Arcade, Het Zand, De Achtbaan en Op de Groene Alm waren aanwezig.  En natuurlijk pakten ze ook prijzen!

Groene Alm 2 - 345-trn - 13 juni 2015 - web Op de Groene Alm pakte een derde prijs in de categorie 6-10 deelnemers! Senanur en Maren speelden hele lange wedstrijden en Sharahzad kwam elke keer weer lachend van haar bord af! Het was dan ook een hele verrassing dat ze ook nog derde werden en weer een mooie beker kregen!

De jongens van groep 3 (Emre, Bera en Christiaan) hebben het geweldig gedaan, in het begin moesten ze wennen aan de borden en de klokken, maar aan het eind van de dag hadden ze alledrie al 2 of 3  en zelfs 3,5 wedstrijden gewonnen.

Broes, Wietse Groene Alm 1 - 345-trn - 13 juni 2015 - weben Yorick speelden in de top mee van hun categorie, Wietse is zelfs tweede geworden van zijn groep.
Nu maandag maar een ererondje door de school!

> Lees ook dit verslag van de 8baan
> Eindstand