Magnus voor volwassenen start op 22 juni (vanavond!)

Oude mannen schakenZoals jullie allemaal weten is (en blijft) Magnus een schaakclub voor de jeugd. Tegelijkertijd lijkt het ons heel leuk om met enige regelmaat met ouders en andere betrokkenen bij Magnus ook een potje te schaken. Vooral voor de gezelligheid en om elkaar wat beter te leren kennen. En een beetje voor de schaakontwikkeling: misschien helpt het je om je zoon/dochter een beetje bij te houden. Wij nodigen jullie daarom van harte uit om op maandag 22 juni (locatie Atalantahof 11) vanaf 19:45 voor de eerste Magnusavond voor volwassenen. Rond 22:30 sluiten we de deuren.

Wordt het heel gezellig, dan maken we hier een maandelijks evenement van.

Daarnaast zijn wij voornemens om vanaf volgend jaar met een Magnusteam in de volwassenencompetitie te starten. Voor de ouders/betrokkenen die het leuk vinden om in competitieverband een partij te spelen, maar vooral ook om plek te creëren voor onze oudste jeugdleden, die in de volwassenencompetitie extra uitdaging kunnen vinden.

We zien jullie graag de 22e!