Pannenkoekenfeest op vrijdag 26 juni als afsluiting van dit schaakseizoen

Magnusbbq2014 013Vrijdag 26 juni sluiten we met alle kinderen (vrijdag & woensdag), ouders, broers en zussen dit schaakseizoen feestelijk af. Dat doen we met een pannenkoekenfeest op het Leidsche Rijn College. Zoals elk jaar reiken we op ons slotfeest ook de prijzen uit van de interne competitie (woensdag en vrijdag).

We beginnen om 6 uur en eindigen tegen half 9.

> Zo gezellig was het vorige jaar (foto’s)

Pannenkoeken bakken
Als je meedoet met het feest, dan vragen we je ouders om ook een stapel pannenkoeken mee te nemen. Om jullie daarbij een klein beetje te helpen krijg je een pak pannenkoekmix mee naar huis als je je aanmeldt voor het feest.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden op de clubavond komende vrijdag en volgende week woensdag. Of stuur een mail naar anita@magnusleidscherijn.nl. Geef aan met hoeveel mensen (ouders, broers, zussen) jullie komen.

> laatste nieuws over het pannenkoekenfeest