Doe jij mee met de regionale competitie?

Dit seizoen willen we weer met een aantal teams van Magnus meedoen aan de regionale competitie. De competitie wordt georganiseerd door de SGS. Dat is onze regionale schaakbond. Het afgelopen seizoen hebben we met 4 teams meegedaan. 1 team is zelfs kampioen geworden! Dit jaar willen we weer met minstens 4 teams meedoen!

Wat is dat, de regionale competitie?
Je speelt samen met drie andere kinderen van Magnus in een team van vier spelers tegen teams
van andere clubs uit de regio. Net zoals bij hockey, voetbal, volleybal etcetera. De clubs die meedoen zitten vooral in de omgeving van Utrecht en Amersfoort. Er zit ook een club in Barneveld  en in Giessenburg (bij Gorinchem).

In de periode van november tot en met april speel je gemiddeld 1 wedstrijd per maand. De ene helft van de wedstrijden is op vrijdagavond bij Magnus, de andere helft van de wedstrijden speel je bij de tegenstander, op hun clubavond. Veel clubs spelen op vrijdag, maar het kan ook zijn dat je  een keer op een andere dag moet spelen. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en duren uiterlijk tot 20.30 uur.

Teamcoördinator
Voor elk team vragen we een ouder om teamcoördinator te worden. De teamcoördinator regelt met  de andere ouders wie de teamleider is bij een wedstrijd.

Leeftijdscategorieën
Er zijn twee leeftijdscategorieën:

  • C-teams: geboren in 2002 of later
  • D-teams: geboren in 2004 of later

Ook als je jonger bent, mag je meedoen! Overigens, bij de E-teams (geboren in 2006 of later) is er geen regionale competitie, maar een toernooi op een zaterdag.

Wie mogen er meedoen?
Iedereen die niet te oud is. Het is leuk, gezellig en leerzaam! Dus we raden je van harte aan om je  aan te melden. Dat kan bij Annemiek (annemiek@neisingh.nl) of bij Dharma (dtjiam@xs4all.nl).

Je kunt je opgeven tot en met 27 september!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Dharma (06-25 100 181 of via mail).