Schaken voor Ruurd

Ruurd

Ruurd

Ruurd van Besouw van schaakclub Veglust heeft botkanker. Hij richt zich daarom vooral op dingen die hem positieve energie geven. Ruurd vindt het leuk om weer eens een schaaktoernooi te spelen. Hij vindt het leuk om dan ook weer spelers te zien tegen wie hij regelmatig wedstrijden gespeeld heeft. Hij geeft zelfs aan “graag nog eens van iedereen te winnen.”

Op vrijdagavond 10 juni a.s. organiseert schaakclub Vegtlust daarom het schaaktoernooi Schaken voor Ruurd. Als je het fijn vindt om Ruurd te steunen in zijn strijd tegen kinderkanker en hem weer eens te zien, geef je dan op om aan dit speciale schaaktoernooi mee te doen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar onze Annemiek.

> Lees het hele bericht van Vegtlust

Wanneer: Vrijdag 10 juni, start 19.00 uur
Waar: Basisschool Het Kompas, Bolensteinsestraat 9, 3603 AZ, Maarssen
Kosten: Vrijwillige bijdrage voor KiKa (Kinderen Kankervrij)