Nieuwe betaalmethode koekjes en drankjes op de vrijdag: koop tegoed op 9 of 16 september

Het is een groot plezier voor de kids als ze op de clubavond in de pauze een pakje en/of een koek mogen kopen van hun ouders! Voor ons is het lastig om steeds genoeg wisselgeld in kas te hebben. Daarom introduceren we een nieuwe betaalmethode op de clubavond op vrijdag.

Voor elk kind kun je vooraf een tegoed kopen. Wanneer zij iets kopen, schrijven wij het op. Als je zelf een kopje koffie of thee koopt, dan gaat dat gewoon van het tegoed van je kind af. Er zijn vaste momenten om tegoed te kopen, die wij van tevoren aankondigen. Voor elk kind betaal je gepast 10 euro bij de inschrijfbalie. Hiermee kan je kind een kwartaal lang een pakje en een koek kopen, of 20 weken alleen een pakje, of bijna het hele jaar alleen een koekje. De laatste keer dat je tegoed kunt kopen, kijken we hoeveel je nog nodig hebt tot het eind van het jaar, zodat je niet teveel betaalt.

Prijslijst:

  • pakje drinken: 50 cent
  • koek: 25 cent
  • koffie (*NIEUW* uit Nespresso machine): 50 cent
  • thee (*NIEUW* gratis refill): 25 cent
Kom op vrijdag 9 september of vrijdag 16 september je tegoed kopen!
Wij benadrukken dat wij geen winstoogmerk hebben met de verkoop van versnaperingen. Het overschot wordt gebruikt om speciale evenementen bekostigen, zoals het pannenkoekenfeest aan het eind van het jaar.