Laatste kans: inschrijven regionale competitie

Dit seizoen willen we weer met een aantal teams van Magnus meedoen aan de regionale competitie. Het afgelopen seizoen hebben we met 5 teams meegedaan. Die hebben het heel goed gedaan. 3 teams zijn zelfs kampioen geworden! Dit jaar willen we met minstens 8 teams meedoen!

Je kunt je nog tot en met a.s. vrijdag 30 september aanmelden!

Hoe werkt de regionale competitie?
Je speelt in een team van vier spelers tegen teams van andere clubs uit de regio. Vanaf november  speel je 1 wedstrijd per maand. De thuiswedstrijden zijn op vrijdagavond bij Magnus, de uitwedstrijden zijn op de clubavond van de tegenstander. Veel clubs spelen op vrijdag, maar het kan ook zijn dat je een keer op een andere dag moet spelen. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en duren uiterlijk tot 20.30 uur.

Voor elk team vragen we een ouder om teamcoördinator te worden. De teamcoördinator regelt met de andere ouders wie de teamleider is bij een wedstrijd.

Er zijn drie leeftijdscategorieën:

  • AB-teams: geboren in 1997 of later
  • C-teams: geboren in 2003 of later
  • D-teams: geboren in 2005 of later

Wie kunnen er meedoen?
Speel je in competitiegroep 1, 2, 3 of 4 op vrijdag? Of in competitiegroep 1 (trainingsgroepen 3 en 4) op woensdag? Geef je dan op voor een team. Het is leuk, gezellig en leerzaam!

Aanmelden
Je kunt je tot en met 30 september opgeven bij Annemiek.
Geef je ook op als je vorig jaar hebt meegedaan met de regionale competitie en dit jaar weer wilt meedoen!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Bas (woensdag), Annemiek of Dharma (vrijdag).