Deze week laatste ronde interne competitie

Woensdag 23 november en vrijdag 25 november spelen we de laatste ronde van de interne competitie in blok 1. Nog een keer de kans om een hele mooie partij te spelen. Nieuwsgierig naar de stand?

> Uitslagen en standen woensdaggroepen
> Uitslagen en standen vrijdaggroepen

Inlooptraining vrijdag 25 november
De ouders van de vrijdagkinderen in de vroege trainingsgroepen (van 18.45 tot 19.30 uur) kunnen op 25 januari ook meelopen in de trainingsgroep van hun kind. We hebben dan een speciaal programma waarin de kinderen kunnen tonen dat ze ondertussen al veel beter schaken dan hun ouders.

Geen late trainingen op vrijdag 25 november ivm trainersbijeenkomst
Komende vrijdag sluiten we de club om 20.30 uur, als competitiegroep 1 zijn partijen heeft beëindigd. Er is dus geen late training. Na 20.30 zijn alle trainers uitgenodigd voor de trainersbijeenkomst. Volg de mails van Dharma voor het programma.