Aankondiging: rapidtrn bij Paul Keres (Utrecht) op 16 en 23 februari

Aanstaande donderdag 16 februari begint het jaarlijkse rapidkampioenschap van Paul Keres! Dit kampioenschap wordt gespeeld op twee achtereenvolgende clubavonden. Aan het toernooi doen voornamelijk volwassenen mee. Het is ook geschikt voor de betere jeugdspelers van Magnus.


We spelen vier partijen per avond, met 20 minuten p.p.p.p. De partijen beginnen om 20.00 uur. Het toernooi staat open voor leden en niet-leden van SV Paul Keres en wordt gespeeld in het Utrechts Stedelijk Gymnasium.

Aanmelden
Mail naar intern_wedstrijdleider@paulkeres.nl. Of uiterlijk 20.00 aan de zaal.

Wie er de eerste avond niet bij is, kan de tweede avond alsnog meedoen. Deze spelers krijgen 4 byes van een half punt voor de vier gemiste partijen.