Jij doet toch ook mee met het E-team-kampioenschap voor kinderen t/m 10 jaar?

Op zaterdag 25 maart is er een heel leuk schaaktoernooi: het SGS kampioenschap voor E-teams. Je speelt dan in een team van vier spelers van Magnus tegen teams van andere clubs. Vorig jaar hebben we met 5 teams aan dit toernooi meegedaan. Dit jaar willen we het liefst met nog meer teams meedoen. Want hoe meer kinderen, hoe gezelliger het wordt! Je mag meedoen als je geboren bent in 2007 of later. Als je je opgeeft, zorgen wij dat je in een team van Magnus terecht komt. We maken teams van 4 of 5 spelers. Als je in een team van 5 zit, wordt er gerouleerd.

Wanneer is het toernooi?
Op zaterdag 25 maart, vanaf 12.45 uur. Het toernooi is rond 17.00 uur afgelopen.

Waar is het toernooi?
In wijkcentrum Antares, Maximaplein 7, 3832 JS Leusden
(We regelen gezamenlijk vervoer met de ouders)

Wil je meedoen?
Geef je dan uiterlijk woensdag 22 maart op bij Dharma: info@magnusleidscherijn.nl of op de club!