Nieuwe indeling trainings- en competitiegroepen vrijdagavond

Morgen vrijdag 31 maart begint het 3e blok van dit schaakseizoen. Zoals voor aanvang van elk blok hebben we gekeken of kinderen nog op hun plek zitten. En natuurlijk hebben we de competitiegroepen aangepast naar aanleiding van de eindstanden van blok 2.

> Nieuwe indeling trainingsgroepen op vrijdag

Wijziging lokalen
De meeste kinderen zitten in dezelfde trainingsgroep als in blok 2 en bij dezelfde trainer (check dit voor de zekerheid). Wel wisselen de meeste trainingsgroepen van lokaal. Alle jonge kinderen verhuizen naar de 1e of 2e verdieping. De oudere kinderen krijgen vanaf 31 maart les op de begane grond. Controleer dus goed waar je vrijdag naar toe moet.

Luister op vrijdag goed naar de begeleiders
Als je op vrijdag binnenkomt, meldt je dan bij de aanmeldtafel. Je krijgt dan te horen waar je moet zijn. Ook hangen we lijsten van de trainingsgroepen op.

Vraag aan je trainer waar je competitie speelt.