Jelmer vrijdagkampioen; overzicht winnaars woensdag en vrijdag (blok 3)

Jelmer is winnaar geworden van Magnus op vrijdag. Afgelopen vrijdag versloeg hij Nils in de beslissingsmatch. Na 2 partijen was het nog gelijk. Jelmer won daarna de armageddonpartij. Dat klinkt eng. En is ook een beetje eng. Wit moet winnen. In ruil daarvoor krijgt hij wit (!) en 1 minuut meer op de klok: 5 minuten voor wit, 4 voor zwart.

Deze week strijden Mees en Jelmer om de algehele Magnustitel.Ondertussen zijn alle winnaars op woensdag en vrijdag bekend. A.s. woensdag delen we de prijzen van de woensdag uit. Vrijdag delen we de prijzen van de vrijdag uit. Sta je dus in onderstaande lijst: kom dan deze week naar de club.

Woensdag

Groep 1: 1. Mees 2. Mark 3. Terje
Groep 2: 1. Isafara 2. Kelly 3. Jasper
Groep 3: 1. Steven 2. Andras 3. Jesper

> Eindstanden

Vrijdag

Groep 1: 1. Nils 2. Jasper 3. Mark S
Groep 2: 1. Felix 2. Terje 3. Jan Willem
Groep 3: 1. Cederic 2. Felicity 3. Arjun
Groep 4: 1. Twan 2. Jesper 3. Jaap
Groep 5: 1. Rozemarijn 2. Linus 3. Roos

> Eindstanden