Beginnende schaaktrainer gezocht! je hoeft niet heel goed te kunnen schaken om al trainer te worden in de beginnersgroep!

Zoals bekend kunnen we bij Magnus niet zonder onze vrijwilligers. We hebben een flinke instroom gehad van kinderen die nog niet kunnen schaken, en dat is natuurlijk fantastisch! Maar daarvoor zoeken we dringend een ouder die op de vrijdag tussen 18:45 en 19:30 wil helpen bij de begeleiding van enkele kinderen uit de beginners groep. De trainer van de betreffende groep zoekt iemand die hem daarbij kan helpen omdat het niveauverschil in de huidige groep te groot is. Je hoeft echt niet heel goed te kunnen schaken!

We hebben een goed georganiseerde trainersgroep, en als je een keer niet kan helpen we met vervanging. De kinderen hebben ieder een eigen werkboek en de bijbehorende lessen zijn al uitgeschreven zodat de voorbereiding niet veel tijd hoeft te kosten.

Als je een goede schaker bent en je wil een groepje wat gevorderder groepje kinderen leren schaken ben je uiteraard ook van harte welkom! Wie wil dat eens proberen?

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur en de Technische commissie van Magnus,