Weekendtoernooi Utrecht (OKU) zoekt nieuwe sponsors

Op het OKU spelen jong en oud door elkaar

Schaakvereniging Paul Keres uit Utrecht organiseert al jaren in juni het Open Kampioenschap van Utrecht (OKU). Het OKU is een zogenaamd weekendtoernooi (6 lange partijen in 3 dagen) waaraan elk jaar diverse grootmeesters meedoen, naast ook vele clubschakers en jeugdspelers. Diverse jeugdspelers van Magnus hebben de afgelopen jaren op het OKU hun eerste ervaringen opgedaan met het spelen tegen volwassenen.

Helaas heeft de sponsor van het OKU recent aangegeven niet meer door te gaan met de sponsoring. Door de late mededeling zit de organisatie met een acuut probleem. Het OKU zoekt dus sponsors!

Ik laat Jan Jaap Janse van Paul Keres aan het woord:

Elk probleem is ook een kans (het is net schaken): we kunnen veel bieden aan een nieuwe sponsor. Exclusiviteit, publiciteit op maat en veel bekendheid in de schaakwereld. Ideaal voor een organisatie die slimme nieuwe mensen zoekt, meer bekendheid zoekt in vaak hoogopgeleide kringen en daar geen groot budget voor (over) heeft. Voor circa 2000 euro kan dat helemaal worden geregeld. Voor kleinere bedragen kunnen we uiteraard ook het nodige bieden.

Een potentiele sponsor kan met Jan Jaap contact opnemen: 06 – 24 395 397.