Doe mee met het regionaal kampioenschap voor E-teams (t/m 10 jaar) op 7 april

Mees op het NK voor E-teams in 2017 (de volgende ronde). Het team werd 5e!

Op zaterdagmiddag 7 april organiseert de SGS het kampioenschap voor E-teams in Leusden. Iedereen geboren in 2008 of later mag meedoen. Het spelen in een echt schaakteam is erg leuk! Vorig jaar deden we mee met 7 teams, dit succes willen we natuurlijk dit jaar graag herhalen! De beste 4 teams plaatsen zich voor het NK E-teams op 30 mei in Naaldwijk. Vorig jaar mochten maar liefst 3 Magnus teams naar het NK!

Doe je mee?
Geef aan Ruth door als je mee wilt doen: info@magnusleidscherijn.nl. Wij verzorgen de inschrijving, vervoer moet iedereen zelf regelen.

Meer informatie
Er wordt gespeeld in viertallen per vereniging. Alle deelnemers geboren in 2008 of later mogen meedoen. Je mag je in een team opgeven, maar we kunnen je ook indelen in een team. Speeltempo 15 minuten per persoon per partij

Speellokaal: Antares, Maximaplein 7, 3832 JS Leusden

Aanvang 13:00 uur. Uiterlijk om 12.45 uur aanwezig

Prijsuitreiking omstreeks 16.45 uur

Kosten: geen

Prijzen: Voor de eerste drie teams