Aankondiging: Schaaktoernooi voor groepen 345 van de basisschool op 4 april

345-trnDoe je ook mee op woensdag 4 april? Met het Schoolschaaktoernooi voor schoolteams van groep 3, 4 en 5 basisonderwijs?

Kinderen van alle scholen in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Oog in Al en Kanaleneiland mogen meedoen. (Op zondag 22 april is het 345-toernooi voor de rest van Utrecht. Dat toernooi wordt georganiseerd door Moira Domtoren en SV Oud Zuilen Utrecht.)

Je kunt je met je school plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap voor groepen 345.

Een school kan tot 30 kinderen uit groepen 345 inschrijven. Alle kinderen spelen individueel 5 schaakpartijen, tegen kinderen uit dezelfde leeftijdsgroep. De resultaten van alle kinderen tellen mee voor het resultaat van de school. De beste scholen plaatsen zich voor het Nederlands Kampioenschap 345. Door het toepassen van een verrekeningsysteem krijgen kleine scholen evenveel kans als grote scholen om zich te plaatsen.

> Alle informatie over het 345-toernooi