Gezocht voor het NK345 op 16 juni: tafelleiders, hulp bij opzetten op 15 juni en opruimen na afloop

Zaterdag 16 juni organiseert SamenSchaken in het Leidsche Rijn College het NK schaken voor groepen 345 van de basisschool. Dan strijden 33 basisscholen uit heel Nederland met circa 310 kinderen uit groepen 3, 4 en 5 om het Nederlands Kampioenschap schoolschaken voor de middenbouw.

Aan het NK doen 6 scholen uit Utrecht mee, waaronder de ‘Magnusscholen’ De Achtbaan, De Boomgaard en de 2e Marnixschool.

We zoeken nog hulp op vrijdagavond 15 juni bij de opbouw en het maken van lunchpakketten. Op zaterdag hebben we nog enkele tafelleiders nodig en mensen die na afloop willen meehelpen bij het opruimen. Ook Magnuskinderen uit groep 8 of ouder kunnen zicht opgeven als tafelleider.

Wil je meehelpen? Stuur dan een mail naar Anita.