Help Magnus met de aanschaf van smart boards!

Help jij mee met de aanschaf van smart boards?

Adopteer dan voor € 12,50 een veld op het schaakbord op de website!

NOG MAAR 4 VELDEN BESCHIKBAAR

Smart boards zijn elektronische borden waarvan de zetten automatisch naar een computer worden doorgegeven. Dan kun je niet alleen partijen live via internet volgen, maar ook hoef je niet de zetten van je partij te noteren om deze toch te kunnen analyseren. Bij toptoernooien, zoals het Tata Steel schaaktoernooi of het wereldkampioenschap, is dat heel normaal.

Het zou heel leuk zijn als we dit met wedstrijden bij JSC Magnus kunnen doen. Bijvoorbeeld om live Magnus D7– Magnus D9 te volgen, of een Magnus team (met veel kinderen!) in de volwassenencompetitie, of onze GP! Misschien kunnen we zo nu en dan partijen in de interne competitie volgen, ook van de kinderen die (nog) niet noteren (we moeten nog verder onderzoeken of dit mogelijk is) Het is heel nuttig om een partij te analyseren, dan kan je met je trainer precies zien wat er al goed gaat, en wat minder goed. En dan kan aan die punten in de schaakles extra aandacht aan besteed worden.

We hebben de aanschaf van smart boards al een flinke tijd op onze verlanglijst staan. Alleen waren ze tot nu toe veel te duur. De schaakbond heeft nu echter een heel aantrekkelijk aanbod voor schaakclubs.

We willen met JSC Magnus graag 8 smart boards aanschaffen. Voldoende voor live uitzending van alle partijen van 1 team in de volwassenencompetitie, of voor 2 teams in de jeugdcompetitie of 2 groepen in de GP. Met de verenigingsprijs van de Schaakbond van vorig jaar en een beetje hulp van onze leden gaat dat zeker lukken! We hopen € 800 op te halen, zodat we 8 borden kunnen aanschaffen. Als er minder wordt opgehaald, kopen we minder borden. De club betaalt de helft van ieder bord, en de sponsors de andere helft!

Wat is het idee? We hebben een digitaal schaakbord gemaakt op onze website. Voor slechts €12,50 kun je een veld adopteren. Je kunt er je naam op laten zetten, of een andere boodschap. Als je bijvoorbeeld met je team een veld adopteert, is het maar net iets meer dan € 3 per persoon! Meerdere velden adopteren mag natuurlijk ook. Diegene die zich het eerst aanmeldt, mag het eerst een veld uitkiezen, dus meld je snel aan, voordat jouw favoriete veld al weg is!

Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk 14 mei zo spoedig mogelijk een mailtje naar

info@magnusleidscherijn.nl

met vermelding van het veld (of de velden) van jouw voorkeur!