Vrijdag 7 september (morgen!) begint het schaken weer!

 

Vrijdag is het weer zover, de schaakborden komen weer uit de Magnus-kasten, de deuren van het Leidsche Rijn College staan weer voor je open, en zie je je schaakvrienden weer! we heb al van meerderen van jullie gehoord dat jullie er weer erg veel zin in hebben! Top, want wij hebben er ook zin in!

Start vrijdag 7 september

Komende vrijdag verwachten we alle leden van de vrijdag – ook de kinderen uit de late groepen – vanaf 18:30, maar uiterlijk 18:45 op het Leidsche Rijn College.

Wat gaan we doen?

Na ontvangst maak je kennis met je nieuwe trainer en trainingsgroep. Het bestuur vertelt iets over de (ook nieuwe) afspraken, en natuurlijk ga je lekker schaken… Misschien kun je je trainer wel uitdagen voor een potje simultaan!

Nieuwe kinderen schaken een partijtje tegen een ervaren schaker om te kijken waar we je het best in kunnen delen.

Wij zorgen voor iets te drinken in de pauze. En als je erg gegroeid bent, is er ook de mogelijkheid om een nieuw Magnus T-shirt te kopen.

Late groepen

Als je al wat ouder bent (ongeveer vanaf 11 jaar), dan kan het zijn dat je in een latere groep wordt ingedeeld. Vanaf 16 september wordt je dan om 19.30u op de club verwacht. Je speelt dan eerst een wedstrijd, en daarna heb je training, van 20.35 – 21.15. Maar de eerste avond start iedereen om 18:45!

Ouders

We zijn de afgelopen jaren ontzettend gegroeid, en hebben veel enthousiaste schakers. We kunnen alle hulp gebruiken om de gezellige clubavonden en alle leuke activiteiten goed te laten verlopen. We verwachten van alle ouders dat ze daar ook een steentje aan bijdragen, als trainer, hulpouder bij de training, competitiebegeleider (geen ervaring nodig), aan de bar, om een activiteit te organiseren, ranja inschenken, of pleisters plakken, of met iets heel anders, dus loop zeker even langs bij één van de bestuursleden (Dharma, Dirk, Ruth en Saskia), die lopen vrijdag alle vier ‘los’ rond!

Tot vrijdag!

Dharma, Dirk, Ruth en Saskia