Schaaktoernooi voor groepen 345 van de basisschool op 10 april

Op woensdagmiddag 10 april organiseert JSC Magnus Leidsche Rijn een schoolschaaktoernooi voor kinderen in groepen 345 van het basisonderwijs. Kinderen van alle scholen in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, Oog in Al, Transwijk en Kanaleneiland mogen meedoen.

Locatie, tijd en dagschema
Het toernooi vindt plaats op woensdag 10 april van 14:00 u tot 17:30 u
op basisschool De Boomgaard in Utrecht.

Hoe werkt het toernooi?
Een school kan tot 15 kinderen uit groepen 345 inschrijven. Alle kinderen spelen individueel 5 schaakpartijen. De resultaten van alle kinderen tellen mee voor het resultaat van de school. De beste scholen plaatsen zich voor het Nederlands Kampioenschap 345. Door het toepassen van een verrekening systeem krijgen kleine scholen evenveel kans als grote scholen om zich te plaatsen.

> Uitleg over het toernooisysteem

Inschrijving en kosten
De inschrijving gebeurt door de scholen. De school stuurt een mail met het inschrijfformulier met de namen van alle kinderen die meedoen naar Bas van Esch. Wil je dus meedoen: meld dat dan op je eigen school.

> Inschrijfformulier 345-scholenschaaktoernooi 10 april 2019 (WORD)

De inschrijving sluit op 6 april.

Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro voor leden van de schaakbond en 7,50 euro voor niet leden.