HET MAGNUS-VRIJDAG VOORJAARSTOERNOOI!

Misschien hadden jullie als iets gehoord: aanstaande vrijdag én de twee vrijdagen daarna hebben we een ander programma, namelijk het MAGNUS-VRIJDAG VOORJAARSTOERNOOI voor alle kinderen die op vrijdag bij Magnus schaken!

In plaats van les, en daarna interne competitie, spelen alle kinderen de komende weken iedere vrijdag TWEE partijen tegen elkaar. Dat gebeurt grotendeels in hun eigen competitiegroep, onder begeleiding van trainers. In iedere groep zijn prijzen te verdienen! De groep met trainingsgroepen A1 en D1 speelt om het vrijdag-kampioenschap, en de winnaar van dat kampioenschap zal tegen de woensdag-kampioen spelen voor het clubkampioenschap.

De groeps-indeling hangt vrijdag bij de ingang. Als het voor jou erg afwijkt, krijg je vooraf een persoonlijk bericht.

Voor de vroege groepen zijn de begintijd en eindtijd gelijk aan een normale clubavond. Wel vragen we jullie allemaal echt op tijd te komen, want anders kun je niet worden ingedeeld.

Voor de late groepen is er een iets afwijkend programma: om langere wedstrijden te kunnen spelen beginnen zij ook vroeg! Zij moeten om 18.45u aanwezig zijn om ingedeeld te worden voor de wedstrijd van 19.00u! Ze spelen wel gewoon tot 21.15u. De jeugdtrainers spelen ook gewoon alle wedstrijden mee.

Tijdens deze weken zijn er ook externe competitie-wedstrijden, en sommige kinderen hebben een andere reden waarom ze een keer moeten missen. In overleg krijgen zij een bye-score waardoor ze niet uit het toernooi vallen. Als je er een keer niet bent, meld je je dus af bij je trainer!

We zoeken ook nog enkele ouders die willen helpen met de (late) bar om 20.00u, een competitie-groep of de indeling. Als je één of meer keer kunt helpen, laat het dan weten.

Het wordt een spannende strijd, waar iedereen alles wat hij / zij heeft geleerd de laatste maanden uit de kast mag halen om zo hoog mogelijk te eindigen!

We zien jullie allemaal graag vrijdag!