3 Magnusteams kampioen van de SGS!

Op vrijdag 21 juni zat het Leidsche Rijn College helemaal vol met jeugdschakers. Behalve onze normale clubavond waren er 40 teams van verschillende clubs voor de slotronde van de SGS-teamcompetitie. Hieronder ook 7 Magnusteams: A1, B1 en D1 t/m D5. De avond voor onze teams (ook voor C1 en C2) begon trouwens al wat eerder, met samen pizza eten. Heel gezellig, en een leuke manier om de competitie af te sluiten.

De pizza en de teamgeest deden wonderen, want alle teams deden het heel goed in deze laatste ronde. 3 teams werden zelfs kampioen, Magnus A1 (zie foto), Magnus C1 (zonder te spelen, dat is extra knap­čśŐ) en Magnus D1 (met overmacht).

Magnus A1 met de gouden medailles, met een uitbundige Bart!

Een heel knappe prestatie leverde Magnus D3, die op de valreep de 3e plek pakte. Daarmee heeft dit team zich geplaatst voor de landelijke jeugdcompetitie dit najaar. Petje af!

Voor alle eindstanden, zie http://www.sgs-schaakbond.nl.