Doe ook mee aan de externe competitie!

Op onze clubavonden (woensdag en vrijdag) krijgen de kinderen training en schaken ze een oefenpartijtje. Ze spelen vaak ook op school en met vriendjes, en worden dus steeds een beetje beter. Echte wedstrijdervaring doen ze op in de externe competitie. Dan zie je ook nog beter hoe veel je al vooruit bent gegaan.
In de externe competitie speel je samen met drie andere kinderen van Magnus in een team van vier spelers tegen teams van andere clubs uit de regio. In de periode van oktober tot en met april speel je gemiddeld 1 wedstrijd per maand. De ene helft van de wedstrijden is op vrijdagavond bij Magnus, de andere helft van de wedstrijden speel je bij de tegenstander, op hun clubavond. Als je in een interne competitiegroep zit (en niet in de spelletjesgroep), mag je meedoen. Maar:… Je bent bij uitwedstrijden vaak pas rond 21.00 uur thuis. Overleg met je ouders of je wel zo laat mag opblijven. Van jou mag dat vast wel, maar of je ouders er ook zo over denken?
Binnenkort kun je je inschrijven. Houd het in de gaten!