Het schaken begint weer!

Deze week starten we weer met de Magnus clubavond. Al onze leden zijn weer van harte welkom om te komen schaken op woensdag 4 september in de Meander en vrijdag 6 september in het Leidsche Rijn College.

Zoals in een bericht hieronder te lezen is beginnen we op 6 september met alle leden die op vrijdag schaken, met een ouder kind toernooi. Alle kinderen worden op hun eigen trainingstijd verwacht. De kinderen die de vroege les volgen kunnen zich tussen 18:30 en 18:40 aanmelden, en de kinderen van de late trainingsgroepen vóór 19.30. Op vrijdag 13 september is dan weer de eerste reguliere clubavond.

Nieuwe trainingsgroepen en trainers zijn bekend

De Technische Commissie heeft alle kinderen opnieuw ingedeeld. Daarbij houden ze natuurlijk allereerst rekening met schaakkennis en ervaring. Ook kijken ze naar leeftijd, naar groepssamenstelling, en als het dan ook nog kan houden ze rekening met vriendjes en vriendinnetjes. Dat is met meer dan 100 kinderen geen gemakkelijke opgave, en toch is het ze weer gelukt alles in elkaar te puzzelen. Hulde! De nieuwe indeling is te bekijken in de nieuwsbrief (helemaal onderaan). Als je hier vragen over hebt, dan kun je die stellen via tc@magnusleidscherijn.nl.

Als je de nieuwsbrief niet ontvangen hebt, check dan ook je spambox. Voeg info@magnusleidscherijn.nl toe aan je contacten, dan mis je nooit meer onze berichten. Werkt dit allemaal niet, stuur dan een mailtje naar hetzelfde adres, dan gaan we uitzoeken waarom je onze nieuwsbrieven niet krijgt!