Neem een ouder mee op vrijdag 6 september

Op vrijdag 6 september starten we de vrijdag-clubavond met een ouder-kind toernooi. We nodigen alle kinderen uit om met hun ouders te komen schaken. Het is de bedoeling dat ouder en kind als team een aantal partijtjes spelen tegen andere kinderen met ouder. Jullie spelen in de nieuwe trainingsgroep van het kind, zodat je ook meteen je groep leert kennen. Ook onze nieuwe leden en hun ouders zijn van harte welkom.
Het toernooi is ook een moment om de trainer van je kind te ontmoeten, verwachtingen en wensen uit te spreken en afspraken te maken voor het komende jaar. Het is de bedoeling dat er vriendschappelijk geschaakt wordt, dus iedereen die wel eens een partijtje heeft geschaakt kan meedoen. Je mag eventueel ook een broer, zus, opa, oma, buurman, buurvrouw, etc. meenemen om mee te schaken. Neem dan ook een ouder mee, voor het kennismakingsdeel. Dat geldt ook voor ouders van kinderen die al heel lang lid zijn!