Doe mee met de externe competitie! De inschrijving sluit over een paar dagen!

Je kan je hier aanmelden!

Dit seizoen doen we weer mee aan de regionale competitie van de SGS. Vorig jaar hebben we met negen teams meegedaan. Die hebben het heel goed gedaan; drie teams zijn zelfs kampioen geworden. En vooral: Alle kinderen vonden het leuk om in een team te schaken! We hebben dit seizoen al 25 aanmeldingen, maar daar kunnen nog heel veel bij!

Wat is dat, de regionale competitie?
Je speelt in een team van vier spelers tegen teams van andere clubs uit de regio. De meeste clubs zitten in de buurt van Utrecht en Amersfoort. Er zit ook een club in Barneveld en in Giessenburg.
Van november tot en met mei speel je gemiddeld één wedstrijd per maand. De thuiswedstrijden zijn op vrijdag bij Magnus (A- en B-teams op maandag). De uitwedstrijden speel je op de clubavond van de tegenstander. Veel clubs spelen op vrijdag, maar het kan ook zijn dat je een keer op een andere dag moet spelen. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en duren uiterlijk tot 20.30 uur.
Er zijn drie leeftijdscategorieën:
A-teams: geboren in 2000 of later
B-teams: geboren in 2004 of later
C-teams: geboren in 2006 of later
D-teams: geboren in 2008 of later
Dus ook als je jonger bent, mag je meedoen!

Wie mogen er meedoen?
Iedereen die niet te oud is. Het is leuk, gezellig en leerzaam! Dus we raden je van harte aan om je aan te melden. Je kunt je opgeven tot en met 28 september!

Teamcoördinatoren gezocht!
Voor elk team zoeken we een teamcoördinator. Wat doe je dan? Het belangrijkste is dat je met de andere ouders regelt wie rijdt bij uitwedstrijden en wie teamleider is bij thuiswedstrijden. Verder zijn er nog wat andere kleine klusjes. Het kost niet veel tijd.