Geef je op voor de schaakavond voor volwassenen!

Ben je ook zo benieuwd naar het spelletje dat je kind zo graag speelt? Of kun je maar niet meer van je zoon of dochter winnen? Geef je dan op voor de Magnus maandagavondschaak voor volwassenen!

Vanaf maandag 28 oktober organiseert Magnus iedere maandag een schaakavond voor de schaakouders en de oudere jeugd. Op deze avond zijn gezelligheid en een goed schaakhumeur van belang. We zullen op verschillende niveaus een competitie spelen en uiteraard is er voldoende tijd voor gezellige schaakpraat. Ook is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de schaakcursussen om je spel te verbeteren.

De avond vindt wekelijks plaats in het Leidsche Rijn college en duurt van 19.30 uur tot uiterlijk 22.30 uur. De cursus vindt één keer in de twee weken plaats en wordt op twee niveaus gegeven: voor de beginnende ouder (door Jasper) en de gevorderde ouder (door Bas). Deelname aan de competitie is vrijblijvend en er is dus altijd de mogelijkheid een avond een bye te nemen.

Wat zijn de kosten?

Deelname aan de avond kost €95 voor het hele seizoen (20 avonden). Voor deelname aan de trainingen betaal je apart: €40 voor één blok (5 trainingen) en €70 voor twee blokken (10 trainingen).

Heb je interesse of heb je nog vragen? Stuur een mailtje met je vraag of aanmelding naar Jasper (maandag@magnusleidscherijn.nl).

*Deze kosten zijn onder voorbehoud