Schaaktoernooi Kerstvakantie

Aan het eind van de Kerstvakantie is het traditioneel tijd voor het Persoonlijk Jeugdkampioenschap (PJK) van de regio. Deze keer is dat op vrijdag 3 en zaterdag 4 oktober in de schaaktoren van Bunschoten. De jongste groep speelt alleen op de zaterdag.

Dit toernooi is geschikt voor alle jeugdspelers geboren in of na 2006 die enige ervaring hebben met toernooien als Grand-Prixs en/of externe competitie. Er wordt in verschillende leeftijdscategorie├źn gespeeld voor zowel het plezier als het regionaal kampioenschap en eventueel plaatsing voor de nationale kampioenschappen.

Bij het PJK is altijd net wat meer denktijd beschikbaar dan tijdens de Grand Prixs. Tussendoor is ook wat meer tijd voor wat ontspanning. De C en D leeftijdsgroepen trekken er dan ook twee volle dagen voor uit. Er doet steevast een aanzienlijke Magnusafvaardiging mee.

Voor meer informatie zie deze link.