Doe mee met de cursus Schaaktrainer 1!

We willen bij JSC Magnus graag heel veel goede trainers. Dat vinden we belangrijk om aan al onze kinderen leuke en leerzame trainingen te kunnen geven. Daarom willen we weer een Schaaktrainer 1 opleiding organiseren.

De cursus voor Schaaktrainer 1 is een officiële opleiding van de KNSB. Je leert om training te geven aan beginners. Je hoeft zelf niet goed te kunnen schaken om mee te doen (en te slagen!). Het is al voldoende als je de spelregels kent en af en toe een partijtje schaakt. De minimumleeftijd om mee te doen is 14 jaar.

Wat is het plan?

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten. Tussen de bijeenkomsten krijg je opdrachten mee voor thuis, of om op de training te oefenen. Het idee is om de bijeenkomsten op zondagmiddag te doen; dit onder voorbehoud dat de KNSB dan een docent beschikbaar heeft.

De club betaalt het inschrijfgeld (80 euro). We vragen in ruil daarvoor dat je trainer bij ons wordt (op woensdag en/of vrijdag), of dat je als vaste invaller beschikbaar bent. Ook dat laatste is heel fijn. Of, als je al training geeft op onze club, dat nog een tijdje te blijven doen.

Wil je meedoen?

Geef je dan vóór 22 februari a.s. op bij Dharma (dharma@magnusleidscherijn.nl). Je kunt ook naar dit adres mailen als je meer informatie wilt. Of spreek hem aan op de vrijdagavond!