Magnum Opus

In Utrecht-Oost heeft een aantal sportclubs (waaronder FC Utrecht en SV Kampong) de handen ineen geslagen om de krachten te bundelen in een nieuwe ‘Sportcampus’. Het idee daar is om sportieve talenten op de campus met vereende krachten te ondersteunen om hen maximaal te laten presteren en hen te helpen hun sportieve dromen waar te maken. Enfin, meer informatie daarover vinden jullie op de website

Bij een nieuwe Sportcampus hoort een passende naam en daarvoor is een wedstrijd uitgeschreven, een wedstrijd waar Bas van Arendonk van JSC Magnis Leidsche Rijn online toevallig tegenaan liep. Hoewel JSC Magnus Leidsche Rijn zich primair richt op breedte-schaak en niet op topsport, is Bas toch zo vrij geweest om zich te laten inspireren door de naam van onze club. Hij heeft daarom het voorstel ‘Magnum Opus’ ingediend, een passende naam voor een plek waar talenten hun dromen najagen en pogen om grootse prestaties neer te zetten. En dat in een stad met Romeinse voetsporen, daarover hoeven we jullie daar in Leidsche Rijn natuurlijk niets uit te leggen. E

Uit de inzendingen is een selectie gemaakt van 20 namen en ‘Magnum Opus’ zit daarbij. We staan dus op de shortlist! Online kan er nu gestemd worden en op 14 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.

Stem allen: https://www.sportcampusutrecht.nl/