Herfstvakantie online schaaktoernooi

Binnenkort is het weer herfstvakantie! Als schaakclub zijn we dan dicht, maar we organiseren op vrijdagavond 23 oktober wel een online toernooi voor alle Magnusleden. Behalve de leden mogen ouders / zussen/ broers / trainers / bestuursleden ook meedoen op het chess.com toernooi.

Omdat we de ouders nog niet zo vaak hebben kunnen spreken vanwege Corona, hebben we op deze avond een Zoom meeting:

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/94315091663?pwd=eWd2UDBRWlBja0JyOTZYTTk0cG5WQT09

Meeting ID: 943 1509 1663

Vanaf kwart voor 7s’avonds zijn we hier aanwezig, en we zullen tot aan het einde van het chesskid toernooi aanwezig zijn voor vragen, of online partijen met elkaar te bekijken.

Chess kid toernooi t/m 12 jaar

Voor de jeugd t/m 12 jaar organiseren we een toernooi op ChessKid.com. Het toernooi start op vrijdagavond 23 oktober om 19:00 uur, zorg dat je in ieder geval een paar minuten eerder al bent ingelogd en aangemeld voor het toernooi. Inloggen kan vanaf 18:45.

Op de deze link kan je meer informatie vinden over hoe je kan inloggen. 

Waar gaat het om? Gewoon een paar leuke online partijen schaken, maar bij Magnus Chesskid toernooien vallen er altijd chocolade repen te winnen. Normaal gesproken is dat voor de eerste drie, maar om vooral ook de jongere kinderen uit te nodigen om mee te doen, is er ook een reep voor de beste schaker geboren in 2010 of later en een geboren in 2012 of later. We doen wel max 1 reep per persoon, dus mocht er een jonge schaker in de top 3 eindigen, dan krijgt nummer 4 een reep.

We spelen 5 ronden van 10 minuten per partij. Vanuit het online team is Arjen contactpersoon voor dit toernooi, bel (0640211785) of mail online@magnusleidscherijn.nl voor technische vragen.

 

Chess.com toernooi voor alle leeftijden

Op chess.com beginnen we vrijdagavond 23 oktober om 20:00 uur. We schaken op de club ‘Jsc Magnus Leidsche Rijn’. Kijk op de web site in het menu Over Magnus bij de link online schaken over hoe je lid kan worden voor deze club. Dit toernooi is dus voor leden, maar ook familieleden en trainers/vrijwilligers mogen meedoen.

Dit keer zijn er 3 repen te verdienen voor de beste 3 club schakers. Ook in de categorie beste meisje en trainer valt er een reep te verdienen. Maximaal 1 reep per persoon. We spelen 6 ronden van 5 minuten per partij, en 3 seconde per zet.

Vanuit het online team is Joost contactpersoon voor dit toernooi, bel (0621284207)  of mail online@magnusleidscherijn.nl hem voor technische vragen.

Groeten namens het online team: 

Arjen, Albert, Nils en Joost