Schaakoff bij Magnus Leidsche Rijn

Aanstaande vrijdagavond 24 september is de landelijke https://schaakoff.nl. Op deze avond kan iedereen in Nederland inschrijven om op een lokale schaakclub een avondje te schaken.

Het begint om 20:00 uur en eindigt rond 23:00. In die tijd zal je 3 partijen spelen met ongeveer 20 minuten bedenktijd per persoon. Misschien heb je vroeger veel geschaakt, misschien begin je pas net, maar we zullen je proberen in te delen met andere mensen van jou niveau.

Voor de kinderen die lid zijn van onze club is er deze avond gewoon interne competitie. Alleen de oudste kinderen, de A en B groep, hebben de gelegenheid om te kiezen of ze meedoen met de interne competitie of met de schaakoff.

Dus kom lekker een avond schaken! Heeft u vragen, email dan de technische commissie (tc@magnusleidscherijn.nl).