Schaaktoernooi Woerden

Op zaterdag 4 juni jl. vonden twee toernooien plaats in Woerden:
1. Het open jeugdtoernooi
2. De Jan Hoosbeek Kroongroep
In beide toernooien waren Magnus schakers goed vertegenwoordigd.

Het open Jeugdtoernooi
Het jeugdtoernooi werd in 3 groepen gespeeld, te weten C (stap 1), B (stap 2) en A (stap 3, 4 en 5). In groep C haalde Jordan Sean 7 uit 7 en veroverde daarmee een eerste plek! Muhilan Natarajan haalde in deze groep 5 uit 7 en viel net buiten de prijzen op een vierde plaats, maar ook heel knap gedaan! In groep B haalde Vishaal Singaravadivelu 5 uit 7, maar de verschillen in deze groep waren zo klein dat ook Vishaal net buiten de prijzen viel. In groep A deden vanuit Magnus Ryan Ramdien, Mylo Georgopoulos, Alexi Georgopoulos en Sushanth Natarajan mee. Hier werd naast een beker ook gestreden om een plek in de kroongroep van volgend jaar. Deze is gewonnen door Ryan.

1. Ryan Ramdien 2. Jesper Kool 3. Nishaaz Haque

De Jan Hoosbeek Kroongroep
De Jan Hoosbeek Kroongroep is op invitatie geweest, waarin de sterkere jeugdspelers het tegen elkaar moesten opnemen. Vanuit Magnus deden in deze kroongroep maar liefst vier schakers mee namelijk: Tom van Egmond, Steven Ramdien, Isafara Gergin en Polle van Arendonk, die respectievelijk eindigden op de 1e, 2e , 3e en 4e plaats! Top gedaan!

Daarnaast deden in deze kroongroep ook mee: Alejandro Bolks, Sasha Kurt, Noah Ritzerveld, Wouter Terlouw, Fleur Westerhof en Sarah-Joy Koorevaar.

Al met al waren deze twee toernooien een succes voor onze Magnus schakers.