Schaken in Maximus

Uiteraard denken jullie wat heeft dit nu met Magnus te maken. Nou Bas, Bessel en Arjen hadden zich vrijwillig aangemeld om te gaan schaken in Maximus, het oudste proeflokaal van Leidsche Rijn. En als dominees van Magnus prediken wij het trainerschap bij Magnus. Met een wachtlijst van inmiddels 100+ kinderen zijn wij voortdurend op missie. Daarvoor moesten we dus 2 kwaliteiten hebben, schaken en ons concentreren in een drukke kroeg (voor het gemak vergeet ik de lekkere biertjes van Maximus verorberen even).

Nu willen jullie misschien weten is dat gelukt? Die nieuwe trainers zijn er nog niet maar wel zijn er wat zaadjes gepland en wie weet op het volgende toernooi happen ze toe. Volgens Bessel ging de meest gerouteerde kroegschaker van het toernooi met de staart tussen de benen weer naar huis voordat hij tegen Arjen moest spelen.. Ik kan wel zeggen dat het een geschaakte avond was die voor herhaling vatbaar is!

Iedereen is welkom en zijn 3 groepen van beginners tot gevorderden dus doe je de volgende keer weer mee?