Magnus scoort goed op de SGS pupillendag

Naar Amersfoort zijn we afgereisd met een hele delegatie jeugdspelers op achteraf gezien.. de warmste 6 april ooit gemeten!
Voor sommigen was het lastig om op tijd in Amersfoort te komen omdat er een snelweg afsluiting was! Toch heeft iedereen het op tijd gered gelukkig.
De organisatie en de speellokatie waren goed verzorgd en tijdens de 7 rondes waren alle schakers weer met volle concentratie bezig om elkaar proberen te verslaan.


Na de start van iedere ronde kwamen er al snel wat spelers naar buiten van partijen die waren afgelopen en deze waren bijna allemaal het gevolg van
herdersmat. Bij deze spelers heb ik geen magnus spelers gezien, dus dat is sowieso al goed nieuws!
Onze magnus schakers waren allemaal goed bezig en deden mee in alle drie de (geboorte)jaargroepen 2015(F) 2016(G) en 2017(H)

Sidhiksha (H), Yazhini (F) en Eva Luna (G)

Sidhiksha was beste meisje in de H groep, Eva Luna in de G groep en Yazhini in de F groep en ze gaan alle drie meedoen met het Nederlands Kampioenschap in juni!

De volledige uitslagen zijn te vinden op de sgs web site: zaterdag 6 april Pupillendag – Stichts-Gooise Schaakbond (sgs-schaakbond.nl)

In de F deden namens Magnus Mees, Ryan, Yazhini en Luka mee. Yazhini werd het beste meisje.

In de G speelden namens Magnus: Avin, Eva Luna, Eva en Artem mee. Avin werd 2e! Een hele knappe prestatie. Eva Luna werd gedeeld 7e en beste meisje.

In de H waren James, Yong Lin, Joppe, Sidhiksha en Adithya van de partij. Joppe werd 7e. Yong Lin die door Bas Geerdink wordt getraind werd knap derde. Maar naar de eerste plek bij de 007 jarigen schoot onze James! Sidhiksha was het beste meisje.

Linksonder Eva Luna, Yong Lin en Avin Rechtsboven James, Sidhiksha en Yazhini.

Al met al was het weer een heel mooi toernooi, wat door de SGS werd georganiseerd, en wensen we: Sidhiksha, Eva Luna, Yazhini en James veel succes op het Nederlands kampioenschap!