NK Schaken FGH. James kampioen!

Op 22 juni was Spijkenisse het stralende decor voor het NK Schaken voor 7-, 8- en 9-jarigen. Verdeeld over drie groepen, streden de jonge talenten in intense en spannende schaakpartijen van 15 minuten per persoon met een increment van 10 seconden. De spanning bereikte een hoogtepunt in de laatste ronde, waarin de prijzen werden verdeeld.

Strakke Organisatie en Rustige Speelomgeving

Dankzij de zorgvuldige organisatie verliep het toernooi vlekkeloos. Strikt toezicht en het weren van ouders uit de speelruimtes zorgden voor een serene en geconcentreerde omgeving, waarin de kinderen hun beste schaakspel konden laten zien.

Speelplezier Naast het Schaakbord

Naast de schaakpartijen was er volop vertier voor de kinderen. Een springkussen zorgde voor veel plezier tussen de rondes door, terwijl verschillende voetballen en doelen op het buitenterrein voor sportieve afleiding zorgden. Als kers op de taart konden de kinderen genieten van heerlijke popcorn en suikerspinnen, wat het toernooi tot een echt feest maakte.

Zonnige Sfeer

Het fantastische weer droeg bij aan de positieve sfeer van het evenement. Het zonnetje maakte het mogelijk voor de kinderen om ook buiten te spelen en te genieten van de verschillende activiteiten.

Comfort voor Toeschouwers

Voor de toeschouwers waren er uitstekende tribunes, vanwaar de partijen goed te volgen waren. Dit gaf ouders en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om het toernooi te volgen zonder de concentratie van de jonge spelers te verstoren.

Een Onvergetelijke Dag

Het schaaktoernooi in Spijkenisse voor de jongste categorieën was een groot succes. De combinatie van goede organisatie, spannende partijen en uitgebreide voorzieningen zorgden voor een onvergetelijke dag voor zowel de schakers als de toeschouwers.

Eva Luna, Aadvik, Yazhini, Yong Lin, James, Avin en Sidhiksha deden mee vanuit Magnus. De resultaten zijn hier te vinden. https://www.nationalepupillendag.org/

Prijzen

Aadvik haalde een mooie 2e plek in de G

James werd kampioen van de H groep! Sidhiksha is 3e geworden bij de meisjes in de H!