Chesskid

Chesskid account

Via de schaakbond krijgen leden onder de 12 jaar een chesskid account.

 

Gold account

Het eerste jaar krijg je een gold account, waarmee je heel veel puzzels kan oplossen en schaakvideo's kan kijken. Mocht je na het eerste jaar nog steeds een gold account willen, dan kan je deze verlengen via: https://schaakmatties.nl/verlengen/. Ga voor de individuele verlenging. Het kost 7.5 EURO. In het verleden hebben de verlengingen ook wel via de club geregeld, maar dat was dat was administratief gezien geen succes.

Mocht je al meer als een maand lid zijn van onze club en nog geen account hebben, email dan naar online@magnusleidscherijn.nl en dan zoeken we uit wat er aan de hand is. Als je 13 bent halen we je uit de club. Soms lopen hier een maandje mee achter, maar voor 13 jarigen en ouder hebben we ook leuke chess.com toernooien.

 

Chesskid login

Inloggen op chesskid moet je dat met een browser doen. Er is ook een chesskid app, maar die kan veel minder en daar kan je helaas ook geen toernooi op spelen.

Weet je je gebruikersnaam of password niet? Stuur een mail naar online@magnusleidscherijn.nl.

Als je inlogt in op chesskid.com, en dan kun je met het tandwiel je account configureren.

tandwiel

Je kan bijvoorbeeld de taal op nederlands zetten.

Behalve toernooien spelen kan je nog veel meer met chesskid, neem er eens lekker de tijd voor om eens online tegen iemand te schaken, of gewoon wat puzzels op te lossen.

 

Chesskid toernooien

Tijdens vakanties organiseren we regelmatig chesskid toernooien.

terug naar online comissie