Afspraken op de clubavond

Hoe zorgen we ervoor dat Magnus de leukste schaakclub is en blijft? Je kunt ons helpen door je aan de volgende afspraken te houden.

Algemeen
We zijn te gast in basisschool De Meander (woensdag) en het Leidsche Rijn College (LRC, vrijdag). Speel dus alleen met de spullen van Magnus, niet met die van de school. Als andere kinderen aan jouw boeken en pennen zitten, vind je dat ook niet leuk.

Waar mag ik komen?
De delen van het  gebouw waar je tijdens de  clubavond mag komen noemen we de schaakzone.

In het LRC kun je terecht in de A-vleugel op de begane grond en op de eerste, de tweede en soms de derde verdieping. Bij evenementen gebruiken we soms ook de Aula op de begane grond.

In De Meander schaken we op de eerste verdieping. Verder komen we alleen in de hal bij de ingang en op de trap naar de eerste verdieping.

Let op: buiten de schaakzones komen wij niet! Er is daar ook geen toezicht. Wij vragen de ouders met hun kinderen goede afspraken te maken over het  verblijf in de schaakzones. Wij raden ouders van kinderen onder de 10 jaar sterk aan, om op de clubavond aanwezig te blijven.

Mededelingen
Tijdens mededelingen vragen we je even stil te zitten en te luisteren wat er voor leuks of belangrijks te vertellen is. Vraag je dit ook even aan papa of mama?

Training
Er staat iemand in je lokaal die jou (beter) wil leren schaken. Doe je lekker mee met de les? Gezellig kletsen met je vriend of vriendin kan ook, maar daar ben je natuurlijk niet voor in de schaakles, dus dat kan weer in de pauze.
En na de les ren je niet meteen naar buiten, maar help je de trainer om het lokaal op te ruimen. Zo blijft het voor de trainer ook leuk.

Pauze
In de pauze kun je eten en drinken halen. Soms kun je ook buiten spelen.
Buiten kun je lekker rennen, maar binnen loop je altijd rustig.

Competitie of schaakspelletjes
Ben je eerder klaar met de competitie, dan kan je naar het lokaal van de bar om verder te schaken. Ssst, rustig op de gang, er zijn nog kinderen bezig met de competitie.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.