Internetschaak Grand Prix voor de jeugd

De KNSB organiseert elke 3e woensdag van de maand de Internetschaak Grand Prix voor de jeugd. Elk toernooi kun je punten verdienen door mee te doen en uiteraard te scoren. Na het tiende toernooi kun je de punten inwisselen voor allerlei leuke schaakprijzen. Kun je een keer niet meedoen, dan is dat geen probleem. Je kunt altijd een toernooi overslaan.

Wil je meedoen?
Alle schakers geboren in 1995 of later mogen meedoen. Je moet wel een geldig Playchess account (betaalt serienummer) hebben. Alle kinderen van 6-12 jaar die voor het tweede jaar lid zijn van de KNSB, krijgen gratis een Playchess account. Daarmee kun je dus gratis meedoen aan de GP! Dat zijn alle kinderen van Magnus tot en met 12 jaar, die vorig seizoen lid zijn geworden van onze club.

Is dit pas je eerste jaar bij Magnus? Je kunt een Playchessaccount voor € 15 bestellen via de KNSB website. Overigens krijgen 1e jaars leden een gratis licentie voor Chess Tutor.

Aanmelden
Meld je aan via de KNSB website. Je hoeft je slechts eenmaal vooraf aan te melden, daarna kun je je per keer vlak voor het start tijdstip in de Playchess kamer melden.

Meer informatie
Meer informatie staat op de toernooiwebsite.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.