Uitnodiging: Internetschaak Grand Prix voor de Jeugd 2013-2014

Lekker schaken, vanuit huis, achter de computer. Aanstaande woensdagmiddag 18 september 2013 vanaf 14.00 uur start de nieuwe cyclus op Internet van tien toernooien voor de jeugd. De Grand Prix Jeugd, georganiseerd door de Nederlandse Schaakbond (KNSB), is individueel en voor verschillende speelniveaus voor zowel beginner als gevorderde en voor zowel middelbare scholieren als basisscholieren.

Wij (Magnus) denken dat deze toernooien interessant zijn vanaf lesgroep Het zwarte Paard.

De KNSB Internetschaak Grand Prix Jeugd is er elke derde woensdag van de maand. Kun je een keer niet meedoen, dan is dat geen probleem. Je kunt altijd een toernooi overslaan. Elk toernooi kun je punten verdienen door mee te doen en uiteraard te scoren. Na het tiende toernooi kun je de punten inwisselen voor allerlei leuke schaakprijzen.

Wil je meedoen?
Alle schakers geboren in 1995 of later mogen meedoen. Je moet wel een geldig Playchess account (betaalt serienummer) hebben. Alle kinderen van 6-12 jaar die voor het tweede jaar lid zijn van de KNSB, krijgen gratis een Playchess account. Daarmee kun je dus gratis meedoen aan de GP! Dat zijn alle kinderen van Magnus tot en met 12 jaar, die vorig seizoen lid zijn geworden van onze club.

Is dit pas je eerste jaar bij Magnus? Je kunt een Playchessaccount voor € 15 bestellen via de KNSB website. Overigens krijgen 1e jaars leden een gratis licentie voor Chess Tutor.

Aanmelden
Meld je aan via de KNSB website. Je hoeft je slechts eenmaal vooraf aan te melden, daarna kun je je per keer vlak voor het start tijdstip in de Playchess kamer melden.

Meer informatie
Meer informatie staat op de toernooiwebsite.

Vorig jaar hebben Nils, Sietse en Jochem meegedaan. Zij kunnen je vertellen hoe leuk het is.