Kelvin en Gianni winnaars najaarscompetitie (aangevuld)

GianniKelvin en Gianni (foto) zijn de winnaars van de najaarscompetitie van Jeugdschaakclub Magnus Leidsche Rijn. Gefeliciteerd.
In de laatste ronde zijn er nog vele spannende partijen gespeeld. Maar aan de kop van de ranglijsten is afgelopen vrijdag niets meer gewijzigd.In groep 1 was het tot het einde spannend. Kelvin wist pas in de voorlaatste ronde de leiding te nemen. In de laatste ronde stelde hij met een overwinning op Kasper zijn titel veilig. Kelvin plaatst zich daarmee als eerste voor de play-off  om het clubkampioenschap aan het einde van het seizoen. Zoals ondertussen gebruikelijk verloor Kelvin alleen van zijn zus Santi, maar wist hij alle andere partijen te winnen.

Santi en Jochem Bosman pakten de andere medailles in groep 1. Voor Jochem duurde de competitie net iets tekort. De laatste weken was hij niet te verslaan. Maar dat was net niet genoeg om Kelvin in te halen. Arman verdient een speciale vermelding met zijn 4e plek uit slechts 6 partijen.

In groep 2 pakte Gianni de winst. De 2e en 3e plek gingen naar Timo en Isa. Maar spannend was het al lang niet meer. Gianni won al zijn 9 partijen. Heel knap. Gianni, Timo en Isa mogen het in de winter een stapje hoger proberen. Ik ben heel benieuwd.

> Uitslagen groep 1
> Uitslagen groep 2
> Eindstanden

Komende vrijdag
A.s. vrijdag is er weer een leeravond. En misschien krijgen we bezoek van Cor van Wijgerden, de vader van de Stappenmethode.

Schaken in de kerstvakantie
In de kerstvakantie – op vrijdag 27 december en 3 januari – is Schaakclub Magnus open voor iedereen, ook niet-leden. Kom om 19 uur langs in basisschool De Boomgaard aan de Langerakbaan.