Eindstand Wintercompetitie 2014

BekersDe eindstand van de wintercompetitie 2014 is bekend!

Allereerst iedereen gefeliciteerd met de sportieve strijd die we tijdens deze competitieronde hebben mogen zien. Zoals jullie weten staat bij ons het spelplezier voor iedereen voorop. Toch is het leuk om aan het eind de winnaars speciaal in het zonnetje te zetten.

In Groep 1 was de strijd om de eerste plaats al beslist. Kelvin heeft deze keer al zijn partijen gewonnen. Dat is een buitengewoon knappe prestatie. Wij hopen dat dit zijn tegenstanders in de voorjaarscompetitie extra motiveert! De tweede plaats is deze keer bemachtigd door Nils, en Arman heeft met de derde plaats zijn eerste eremetaal bij Magnus veroverd.

De overwinning in Groep 2 werd een prooi voor Bent. Hij is nog niet zo lang lid, maar wel als een speer omhoog geschoten. Dat belooft wat voor zijn deelname aan Groep 1 in het voorjaar. Laura en Joey veroverden de tweede en derde prijs. Beiden mogen zich opnieuw gaan bewijzen in Groep 1.

Ook in Groep 3 heeft de winnaar een 100% score behaald. Knap gedaan, Robert. We zien ook in deze groep dat nieuwe, talentvolle leden als Stan (tweede) en Simon (derde) snel door kunnen stoten. Alledrie mogen vanaf volgende week hun kunsten gaan vertonen in Groep 2.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd! De prijsuitreiking wordt nog aangekondigd.

Uitslagen groep 1
Uitslagen groep 2
Uitslagen groep 3
Standen
Ladder